Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Tilburg is open!

Wij zijn heel blij dat we steeds neer (hotel)gasten mogen verwelkomen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

Wij zijn open

Naar aanleiding van de persconferentie hebben wij besloten om nieuwe maatregelen te treffen om de veiligheid van ons personeel en gasten te waarborgen. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken vanaf 26 juni 2021

Ontbijt

Het ontbijt zal zoals van ouds weer in buffet vorm plaats vinden in ons restaurant.

Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag van 06:30 uur tot 10:30 uur
 • Zaterdag en zondag van 07:00 uur tot 11:00 uur

Een tijdstip reserveren voor het ontbijt is niet nodig echter is de 1,5 meter maatregel nog steeds van kracht. Dit betekend dat wij gedoseerd gasten langs het buffet laten gaan om te zorgen dat het niet te druk wordt en de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. Het kan daarom zijn dat u op piekmomenten* even moet wachten alvorens u plaats kunt nemen of langs het buffet kunt gaan. Hiervoor zullen aanwijzingen gegeven worden door het personeel.

*Voorbeelden van piekmomenten zijn zaterdag en zondag tussen 09:00 en 10:30. Mocht u rustiger wensen te ontbijt kunt een ander tijdstip kiezen. Indien u meer informatie wenst over drukke momenten bij het ontbijt kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u gebruik willen maken van een roomservice ontbijt bedragen de kosten hiervoor €15,00.

Lunch

Gerechten van de lunchkaart serveren wij tussen 11:00 uur en 16:00 uur. U kunt deze gebruiken in het restaurant, de brasserie of op het terras.

Diner

Onze keuken is van 17:00 uur tot 22:00 uur geopend voor het diner. U kunt tijdens deze tijden elk kwartier aan tafel.

Reserveren is niet verplicht maar houdt u er rekening mee dat bepaalde tijden (zoals tussen 18:30 uur en 19:30 uur) populair zijn en het kan zijn dat als u niet reserveert u gedurende deze tijden niet meer plaats kunt nemen maar enkel ervoor of erna.

Brasserie / Bar

Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 00:00 uur
 • Zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 00:00 uur

Terras

U kunt plaats nemen tussen 09:00 uur en 21:00 uur* voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een a la carte lunch, een borrel (met cocktail?!) of diner.

Live Cookingbuffet en Zondagslunch
Deze serveren wij momenteel niet.

Zwembad & Wellness

Zwembad & Wellness

Wij zijn ontzettend blij dat ons zwembad, de sauna’s en stoomcabine weer open zijn! We zijn echter wel gebonden aan overheid regels. Door deze restricties is het helaas niet mogelijk onbeperkt gebruik te maken van deze faciliteiten tijdens uw verblijf. Met onderstaande maatregelen kunnen wij aan zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid bieden om op een veilige manier van het zwembad en de wellness gebruik te maken.

Wij gaan als volgt te werk:

 • Het reserveren van een tijdslot is verplicht! Zonder reservering is wellness/zwembad gebruik helaas niet mogelijk.
 • Het zwembad, de sauna’s en de stoomcabine bevinden zich in dezelfde ruimte op de 7e etage. U maakt dus een reservering voor de gehele ruimte. Los reserveren voor enkel het zwembad of sauna’s is niet mogelijk.
 • U kunt tijdens uw tijdslot 30minuten gebruik maken van het zwembad en de wellness. Na afloop van het tijdslot verzoeken wij u de ruimte te verlaten en plaats te maken voor de volgende gasten.
 • Om alle gasten een eerlijke kans te geven is het enkel mogelijk te reserveren voor een tijdslot op de dag zelf (dus niet in de toekomst). U kunt vanaf 07:00 uur zowel telefonisch als aan de balie reserveren voor de betreffende dag.
 • Maximaal10 gasten per tijdslot.
 • Maximaal 1 tijdslot per kamer per dag.

RESERVEER TIJDIG, VOL=VOL!

Voor informatie over de hygiënevoorschriften en het reserveren kunt u contact opnemen met de hotelreceptie.

Openingstijden*:

 • Maandag 09:00 t/m 23:00 uur
 • Dinsdag 07:00 t/m 23:00 uur
 • Woensdag 07:00 t/m 23:00 uur
 • Donderdag 07:00 t/m 23:00 uur
 • Vrijdag 09:00 t/m 23:00 uur
 • Zaterdag 07:00 t/m 23:00 uur
 • Zondag 07:00 t/m 23:00 uur

*De stoomcabine is elke dag vanaf 09:00 uur toegankelijk

Fitness

Fitness

De fitnessruimte is toegankelijk voor onze hotelgasten. Zorgt u ervoor dat u 1,5 meter afstand houdt tot de andere gasten. De apparaten worden regelmatig gereinigd en u heeft de mogelijkheid zelf de apparaten te reinigen voor en na gebruik.

U hoeft voor onze fitness niet te reserveren.

Wij vragen u de richtlijnen in acht te nemen en rekening te houden met de overige hotelgasten. Indien dit niet haalbaar is zijn wij helaas genoodzaakt de fitnessruimte af te sluiten.

Openingstijden: Dagelijks van 7.00 uur t/m 23.00 uur.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het hotel eten?
Jazeker! Vanaf 26 juni kunnen wij u weer zoals vanouds ontvangen.

Mondkapjesplicht

Vanaf 26 juni zijn mondkapjes niet meer verplicht in onze openbare ruimtes. Uiteraard bent u vrij deze wel te dragen.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest?

Is de Live Cooking open?
Het Live Cooking buffet is gaat vanaf 9 oktober weer van start.

Is het zwembad open?
Ja, ''Zwembad & Wellness'' voor alle informatie.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?

Alle faciliteiten!

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?

Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie. Wij hebben mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 19 juni 2021