Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Tilburg is open!

Wij zijn heel blij dat we nog steeds hotelgasten mogen verwelkomen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

Wij zijn open

Naar aanleiding van de persconferentie van 20 april hebben wij besloten om nieuwe maatregelen te treffen om de veiligheid van ons personeel en gasten te waarborgen. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.
Mondkapjesplicht

Per 1 december geldt in alle openbare ruimtes van het hotel een mondkapjesplicht. Enkel als u zit hoeft u deze niet te dragen. Loopt u door de gangen, de lounge of het restaurant? Dan is het dragen van een mondkapje dus wel verplicht.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Restaurant

Het restaurant is t/m 18 mei 2021 gesloten. Diner en ontbijt op de kamer mogelijk, zie onderstaande informatie.

Terras

Wij mogen tussen 12:00 uur en 18:00 uur gasten verwelkomen op ons terras! We hebben hiervoor twee tijdsvakken beschikbaar:

  • 12:00 tot 15:00 uur. De laatste bestelronde is om 14:30 uur en u dient om 15:00 uur het terras te verlaten
  • 15:00 tot 18:00 uur. De laatste bestelronde is om 17:30 uur en u dient om 18:00 uur het terras te verlaten

U kunt hiervoor via de receptie op voorhand reserveren of uw gegevens ter plekke doorgeven bij de collega's op het terras. Houdt u er rekening mee dat wij maar een maximaal aantal gasten tegelijk op het terras mogen ontvangen dus vol=vol.

Heeft u een arrangement inclusief diner? Dan kunt u er ook voor kiezen deze op het terras te nuttigen. Indien u later wenst te dineren kan dit op uw kamer.

Geldende regels op het terras:

  • Maximaal 2 personen van verschillende huishoudens aan één tafel. Indien u van één huishouden bent zijn meer gasten per tafel toegestaan
  • De terrassen zijn enkel via de buitenzijde te betreden daar het restaurant en de bar helaas nog gesloten zijn

Bezorging aan de kamerdeur voor diner

Voor het diner zijn een klein aantal voor-, hoofd- en nagerechten beschikbaar zijn voor bezorging. Bezorging voor het diner is tussen 17:00 tot 21:00 uur. Laatste bestel mogelijkheid is om 20:30 uur.

Let op! tussen 20:00 en 21:00 uur serveren wij GEEN alcohol bij de roomservice.

U kunt contact opnemen met de receptie welke gerechten dit zijn. Dit is afwijkend van de menukaart welke online staat.

Ontbijt:

U kunt uw ontbijt zelf samenstellen vanaf het ontbijtbuffet in het restaurant en deze op een plateau meenemen naar uw kamer om deze daar te nuttigen.

Beschikbare tijden:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 06:30 uur en 10:30 uur
  • Zaterdag en zondag: tussen 07:00 uur en 10:30 uur

Elk kwartier kunnen er een bepaald aantal gasten langs het ontbijtbuffet om deze zelf samen te stellen. Deze tijd kunt u reserveren bij inchecken.

Prijs: €17,50 per persoon.

Indien u het ontbijt bij de kamer bezorgd wenst hebben wij hiervoor een samengesteld plateau. De bijkomende kosten voor bezorging van het ontbijt zijn €3,50.

Lunch:

U kunt de lunch op het terras gebruiken of op uw kamer laten bezorgen.

Alcohol

Vanaf 20:00 verkopen wij in het gehele hotel geen alcoholische dranken. Ook is het niet toegestaan na deze tijd alcohol in te bar, restaurant of andere openbare ruimtes te nuttigen.

Brasserie

De brasserie is t/m 18 mei gesloten.

Live Cookingbuffet en Zondagslunch
Deze serveren wij momenteel niet.

Zwembad & Wellness

Ons zwembad & de wellness zijn gesloten t/m 18 mei 2021.

Fitness

De fitness is gesloten t/m 18 mei 2021.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het hotel eten?
Eten in het hotel is alleen mogelijk in combinatie met een hotelovernachting via bezorging. Het restaurant is gesloten.

Wel kunt u, zonder hotelreservering, gebruik maken van het terras tussen 12:00 en 18:00 uur.

Mondkapjesplicht

Per 1 december geldt in alle openbare ruimtes van het hotel een mondkapjesplicht. Enkel als u zit hoeft u deze niet te dragen. Loopt u door de gangen, de lounge of het restaurant? Dan is het dragen van een mondkapje dus wel verplicht.

Alcohol

Vanaf 20:00 verkopen wij in het gehele hotel geen alcoholische dranken. Ook is het niet toegestaan na deze tijd alcohol in te bar, restaurant of andere openbare ruimtes te nuttigen.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest?

Is de Live Cooking open?
Op dit moment is het Live Cooking gesloten.

Is het zwembad open?
Nee, het zwembad is gesloten t/m 18 mei 2021.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Alle faciliteiten zijn gesloten t/m 18 mei 2021.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie. Wij hebben mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 1 mei 2021