Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Wildmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Wildpate

    10,50

    Wildpate met bospaddenstoelen, vijgen crème, suikerbrood en rucola

    ESTATE ARGYROS€ 7,00 per glas

    ASSYRTIKO, ATHIRI, AIDANI
    Een licht gele kleur met een mineralig karakter, tonen van groene appel, citrusfruit, gras en peer.
    Een gestructureerd mondgevoelmet toch vrij stevige zuren.

  • Wildproeverij

    13,50

    Bitterbal van wilde gans, wildbouillon en paté met vijgen crème

    DELAIRE GRAFF ESTATE€ 6,25 per glas

    CHENIN BLANC ‘RESERVE’
    Een elegante en verfijnde Chenin Blanc met een mooie en gedoseerde houtrijping. Daarbij lagen van citrusfruit, honing, vanille, amandelen en een zachte mineraliteit.

Soep

Soep

  • Wildbouillon

    8,50

    Wildbouillon met bospaddenstoelen, bosui en madeira

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hertenbiefstuk

    25,50

    met pastinaak crème, pompoen en specerijenjus

    OLIVER ZETER, TAPPS € 6,25 per glas

    ST. LAURENT, MERLOT
    Een lichte, rode wijn met een kruidig karakter. In de smaak vol, rijp fruit met tonen van rode bessen, koffie en chocolade.Een vlotte en aangename afdronk.

  • Hazenpeper

    21,50

    met hete bliksem, rode kool, stoofpeertjes

    KAESLER ESTATE, STONEHORSE € 7,00 per glas

    SHIRAZ
    Een paarse en rode kleur met een geur van zwarte kersen en chocolade. Mede door de kruidige aanzet van specerijen resulteert dit in een soepele rode wijn.

Dessert

Dessert

  • Panna cotta

    8,50

    met kaneel, peer en schrobbelèr

    FAMILIA TORRES, FLORALIS € 5,75 per glas

    MOSCATEL ORO
    Deze halfzoete wijn is verrassend en toont in alle grootheid de fruitige, bloemige en kruidige aroma’s van de druif: moscatel.