Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Beekse Bergen

Na een dagje Safaripark overnachten in Van der Valk hotel Tilburg!

Beekse Bergen overnachten

In Hilvarenbeek ligt, tussen het groen, het altijd spannende Safaripark Beekse Bergen. Na een heerlijke dag in het park is het ideaal om te overnachten in het nieuwste Van der Valk Hotel in Tilburg. Vanaf het hotel bent u binnen 10 autominuten bij Safaripark Beekse Bergen. Wilt u last-minute bij de Beekse Bergen overnachten? Dat is geen probleem. Boek hier direct uw overnachting in hotel Tilburg!

Overnachten vlakbij Safaripark de Beekse Bergen

Deze zeer grote dierentuin biedt een unieke kijk in de voornamelijk Afrikaanse dierenwereld. Dit doet u op drie zeer verschillende manieren. Zo rijdt u met een auto- of bussafari tussen de wilde dieren door en komt u zeer dichtbij cheeta’s, kamelen, oerossen, diverse hertensoorten en de giraffen. Misschien komt een giraf wel even aan de auto likken. Maak een mooie bootsafari langs de yaks en leeuwen. Met een beetje geluk zwemmen de zeeleeuwen met u mee. Tot slot maakt u een wandeling door het park om alle andere bewoners van dichtbij te bewonderen.

Overnachting met Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Safaripark Beekse Bergen is ideaal. Zo geniet u in Hotel Tilburg van een uitgebreid ontbijt en na een lange dag vol indrukken schuift u in het restaurant lekker aan tafel voor een heerlijke maaltijd. Zijn de kinderen moe geworden? Breng ze dan lekker naar bed in uw riante familiekamer. Of is het arrangement met tickets voor Safaripark Beekse Bergen een romantisch uitstapje voor twee? Wij hebben zo’n 150 verschillende kamers, suites en familiekamers waar u lekker nageniet van uw bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. En de volgende dag? Dan doet u dat gewoon nog een keer.

Goedkoop overnachten Beekse Bergen

Weet u wat ook zo fijn is aan overnachten bij Safaripark Beekse Bergen? U hoeft niet per se alles van het dierenpark op een dag te doen. Het arrangement bestaat namelijk uit één of twee overnachtingen met één of twee keer ontbijt en één drie-gangendiner, inclusief tickets voor het Safaripark. Liever zonder diner? Dat kan natuurlijk ook! Blijft u overnachten bij Safaripark Beekse Bergen en heeft u geen zin om een autosafari te ondernemen? Huur dan een paar fietsen bij ons hotel en fiets met zijn allen naar het park. Zo geniet u nog meer van een uitje met overnachten bij Safaripark Beekse Bergen.

Geniet van de voordelen:

Fietsenverhuur
Op slechts 10 minuten van Safaripark Beekse Bergen
Mogelijkheid om Luxe Safari Suite te boeken