Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, dineren of kennis te maken met een van onze buffetten. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Bekijk onze à la carte menukaart met hoogwaardige, verse en lokale producten. We streven ernaar om al onze gerechten zelf te maken. Bekijk ook ons driegangen keuze menu of onze uitgebreide lunchkaart.

Bekijk onze menukaarten
Diner

Diner

Ons sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.

Reserveer
Salade van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij alle deelnemende hotels dagelijks van het menu- en gerecht van de chef. Het menu van de chef is in meerdere gangen af te nemen. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Bar

Bar

De bar in Van der Valk Hotel Tilburg is een sfeervolle en gezellige plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan drankjes en snacks. De bar heeft een eigentijds interieur met comfortabele zitplaatsen en een warme ambiance, waardoor het de perfecte locatie is voor zowel hotelgasten als lokale bezoekers om samen te komen.

Reviewz
Gemiddelde score:
9,2
1544 beoordelingen
Genieten van lunchbuffet
Hotel Tilburg  Albert Damen 

Borden meteen opgeruimd zalm was heel lekker