Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, dineren of kennis te maken met een van onze buffetten. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Bekijk onze à la carte menukaart met hoogwaardige, verse en lokale producten. We streven ernaar om al onze gerechten zelf te maken. Bekijk ook ons driegangen keuze menu of onze uitgebreide lunchkaart.

Bekijk onze menukaarten
Diner

Diner

Ons sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.

Reserveer
Vis van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Hotelbar

Hotelbar

De bar in Van der Valk Hotel Tilburg is een sfeervolle en gezellige plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan drankjes en snacks. De bar heeft een eigentijds interieur met comfortabele zitplaatsen en een warme ambiance, waardoor het de perfecte locatie is voor zowel hotelgasten als lokale bezoekers om samen te komen.

De bar is op de volgende tijden geopend:

  • Zondag t/m donderdag: 16:00 t/m 23:00 uur
  • Vrijdag & zaterdag: 16:00 t/m 23:30 uur
Reserveer
Reviewz
Gemiddelde score:
9,3
1584 beoordelingen
Alle beoordelingen
Lekker
Hotel Tilburg  Kathleen 

Erg lekker gegeten