Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking dinerbuffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Start uw dag goed en geniet van een overheerlijk ontbijt
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Geniet van een heerlijk luxe lunchbuffet met warme en koude gerechten!
Lunch

Lunch

Verrassend eerlijke lunchgerechten in een sfeervolle ambiance. Uiteraard hanteren wij de overheidsrichtlijnen omtrent het COVID-19 virus.
Diner

Diner

Het weer mogelijk te reserveren voor ons a la carte restaurant. Uiteraard hanteren wij de overheidsrichtlijnen omtrent het COVID-19 virus.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
791 beoordelingen
Rob Milo
Hotel Tilburg  
Het was zeker genieten.Kritiek is altijd mogelijk.Wij vonden het prima.

De Gamba's,, carpaccio en mosselen( Grote portie) en lamsrack waren erg lekker. De bediening was plezierig en attent. De sfeer was informeel gezellig, sfeervol met die "open haard".De wijn was ook uitstekend

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten. Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID!
Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer