Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te lunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking dinerbuffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een lekker kopje koffie of thee, melk en diverse vruchtensappen, een Engels ontbijt of pancakes de keuze is aan u! Dagelijks presenteren wij een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet.
Lunch

Lunch

Gewoon even genieten van een heerlijke lunch? Voor zowel formele als informele bijeenkomsten verwelkomen wij u graag in het restaurant of de brasserie van ons hotel.
Diner

Diner

Ons sfeervolle à la carte restaurant biedt u een mooie ambiance met de meest smaakvolle gerechten. Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier de heerlijkste gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Geniet van een heerlijk luxe lunchbuffet met warme en koude gerechten!
Brunchbuffet

Brunchbuffet

Gezellig brunchen op zondag met familie of vrienden doe je bij Van der Valk Hotel Tilburg. Heerlijk onbezorgd brunchen met een uitgebreid assortiment in ons gezellige restaurant.
Live Cooking

Live Cooking

Onbeperkt genieten van ons Live Cooking buffet, we staan eenmalig op 26 november voor u klaar! In een ongedwongen sfeer genieten van culinaire hoogstandjes door ons enthousiaste keukenteam.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
1340 beoordelingen
Marij Beerens-Oomen
Hotel Tilburg  
X

Was erg lekker, alleen minder gerechten dan de vorige keer. De biefstukspies was alleen lekker als hij van de plaat afkomt, niet vanuit de warmhoudbak.

Voordelig genieten

Voordelig genieten

Restaurantaanbiedingen, wie wil dat nou niet?! Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten. Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID!
Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer