Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden om uw feestdagen in sfeervolle en gezellige ambiance door te brengen. Geniet van onze uitgebreide brunches, lunches, live cooking buffetten en keuze menu’s, wellicht compleet met een ontspannende overnachting in één van onze luxueuze kamers of suites.

Wij kijken er naar uit u tijdens de feestdagen in Hotel Tilburg te mogen verwelkomen en wensen u alvast onvergetelijke Kerstdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
373 beoordelingen
Wendy Kroes
Hotel Tilburg  
Uitstekende op maat geleverde service

I.v.m. een gezondheidskwestie stelde ik de vraag of er afgeweken kon worden van de vaste gerechten en een speciaal gerecht samengesteld. Dat was geen probleem en het gerecht zelf was fantastisch. Daarnaast werden wij door de restaurant bedrijfsleider als onze jonge ober (stage & werkend) meer dan geweldig bediend, geholpen, geinformeerd en behandeld. Onze complimenten, in dit geval was het een zakelijk diner, maar ook privé ben ik meerdere keren in jullie restaurant gaan eten. En ik zal dit zeker veel gaan herhalen. Het concept van het hotel en faciliteiten is echt een zware aanwinst voor Tilburg en omstreken.