Direct naar de contentDirect naar de footer

City Massage Van der Valk hotel Tilburg

Weer geopend vanaf 15 januari 2022.

Heerlijk ontspannen tijdens een massage met uitzicht over de Leij en de groene omgeving van Tilburg? Dat kan!

Op de 7de etage van het Van der Valk Hotel Tilburg zit het 4de filiaal van City Massage.

Deze vestiging van City Massage straalt luxe, kwaliteit en warmte uit. Een plek om te ontspannen en volledig tot rust te komen. Ons team van professionele masseuses en masseurs staan voor je klaar en heten je van harte welkom! We hebben aandacht voor jou en kijken en luisteren naar jou en je lijf, zodat jij alles kan loslaten en zowel lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Bij City Massage Van der Valk kun je terecht voor diverse massagevormen. Kies bijvoorbeeld een stevige Zweedse sportmassage, die de spieren losmaakt en helpt bij klachten als schouder- of nekpijn. Of kies juist een Zweedse ontspanningsmassage of Hawaiiaanse hete olie massage -Lomi Lomi- en neem een moment voor jezelf van pure ontspanning.

City Massage Van der Valk heeft 2 ruimtes tot zijn beschikking. Deze ruimtes zijn aan elkaar gekoppeld door middel van een open muur, waardoor ook een duo massage hier een mogelijkheid is. Zo kun je fijn komen genieten van een massage samen met je partner, moeder, vriendin, buurman, etc. Daar bovenop kun je op deze locatie gebruik maken van maar liefst 3 saunacabines, een infrarood cabine, de stoomcabine, lounge ruimte en het zwembad. (Op basis van beschikbaarheid, zwemkleding verplicht.) Op deze manier wordt een massage bij City Massage Van der Valk, echt een dagje uit! Om vervolgens compleet ontspannen en relaxt weer naar huis te keren.

De ligging van City Massage Van der Valk is ideaal, zeker als je met de auto komt. Het hotel ligt aan de A58 en A65, waardoor je makkelijk van buitenaf naar onze vestiging kunt komen. Er is een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze vestiging City Massage van der Valk!

www.citymassage.nl

Boek nu uw massage!