Direct naar de contentDirect naar de footer
Trouwen op hoogte in onze groene Daktuin
Trouwen op hoogte in onze groene Daktuin
Van jullie ja-woord tot aan de feestavond
Vier het samen met jullie vrienden en familie
Verwen jezelf met een overnachting in onze Bruidssuite

Uw speciale dag maken wij waar

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Iedere bruiloft bij Van der Valk Hotel Tilburg is uniek. Persoonlijke aandacht, Brabantse gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons team. Voor de juiste verzorging op jullie bruiloft bent u dan ook aan het goede adres.

Van het ja-woord tot de champagne

Onze professionals staan voor u klaar om jullie dag van begin tot eind goed te verzorgen. Door één contactpersoon aangewezen te krijgen vanuit Hotel Tilburg zien wij niks over het hoofd in de voorbereidingen. Daarnaast adviseren wij u gaandeweg over alle extra mogelijkheden, zoals decoratie, DJ's en meubilair.

Een zorgeloze bruiloft

Na alle voorbereidingen en het goede contact ontzorgt ons enthousiaste en ervaren personeel u en uw gasten op de grote dag. Wij staan in de startblokken om ook de last-minute wijzigingen op te vangen.

UW DAG COMPLEET VERZORGD

  • Officiële trouwlocatie
  • De gehele dag, van ceremonie tot feest, onder één dak
  • Creatief, ervaren en enthousiast team voor persoonlijke service & advies
  • Verschillende professionele partners voor decoratie, muziek & entertainment
Skybar met groene Daktuin

Skybar met groene Daktuin

Trouwen op hoogte, een unieke ervaring! Bij Van der Valk Hotel Tilburg ontvangen wij jullie graag voor jullie speciale dag in onze Skybar waar er mogelijkheden zijn voor zowel de ceremonie als het diner en de feestavond.

Verwacht u veel gasten tijdens uw ceremonie of feestavond? Dan bieden onze sfeervolle zalen op de eerste etage de oplossing!

Skybar met groene Daktuin
Contact

Contact

Wij nodigen u en uw partner graag uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding, waarna een vrijblijvende eerste kostenindicatie volgt. Zo stellen wij samen met u de perfecte dag op! Neem rechtstreeks met onze Sales afdeling contact op per telefoon via +31 (0)13 8000 801 of door te mailen naar sales@tilburg.valk.nl.

Contact