Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte kaart

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Brood met smeersels

    6,50

    Luxe broodjes | Aioli | Groene kruidencrème | Zwarte olijventapenade

  • Carpaccio

    12,95

    Carpaccio van runderlende | Truffelcrème | Parmezaanse kaas | Pijnboompitten | Rucola

    Supplement: Eendenlever krullen: + € 4,50

  • Peking eend

    13,50

    Hoisin l Gepofte aubergine l Tomatensalsa l Krokant van aardappel l Vinaigrette van komkommer

  • Zalm

    13,95

    In citrus gepekelde Noorse zalm l Crème fraîche l Papadum van tomaat l Frisée sla l Gebrande, zoetzure komkommer

  • Coquille

    14,95

    Tweeluik bestaande uit:

    • Dun gesneden, rauw gemarineerde coquille l Serranoham l

    Gel van waterkers l Krokant van mango

    • Gegrilde coquille l Tartaar van rauwe coquille l Gel van mango l

    Door rook omhuld

  • Poké Bowl

    15,50

    Sushirijst l Rauwe zalm l Avocado l Wakamé l Komkommer l Mango l Edamame l Vinaigrette van ponzu

    Ook vegetarisch te bestellen €10,50

  • Geitenkaas *

    10,50

    Gerijpte geitenkaas l Zacht gegaarde witlof l Honing- mosterd dressing l Gekarameliseerde hazelnoten l Citrus

    * Vegetarisch
  • Sushi uramaki (vrijdag & zaterdag)

    18,95

    Uramaki ossenhaas (twee stuks) l Truffelcrème l Kataifi krokant

    Uramaki zalm (twee stuks) l Mango l Limoendressing l Tobiko wasabi

    Uramaki gamba (twee stuks) l Tempura l Unagi saus l Sriracha mayonaise

    Uramaki tonijn (twee stuks) l Tartaar l Ponzu l Furikake l Wakamé l Foreleitjes

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Knolselderij – Vegetarisch *

    10,95

    In zoutkorst gegaarde knolselderij l Bouillon van knolselderij l Crème van knolselderij l Olie van prei l Gepofte gort

    * Vegetarisch
  • Kalfswang

    13,95

    Zacht gegaarde kalfswang l Piccalilly l Schuim van eekhoorntjesbrood l Zoetzure anijs paddenstoel l Krokante aardappel

  • Gamba’s

    14,95

    Gepelde gamba’s l Knoflookolie l Basilicum l Bosui l Rode peper

  • Paling en buikspek

    15,50

    Combinatie van lauwwarme paling met gegrild buikspek l Lak van unagi l Structuren van doperwt

Salades

Salades

Geserveerd met Brood en boter
  • Caesar salade

    15,95

    Gegrilde maïskip l Uitgebakken spek l Croutons l Gekookt ei l Crème van sjalot l Little Gem sla

    Kleine portie 12,95
  • Salade Val-dieu *

    15,95

    Lauwwarme, zachte abdijkaas l Walnoten l Honing- mosterd dressing l Mesclun sla

    * Vegetarisch
    Kleine portie 12,95
  • Salade van de Zee

    18,95

    Op de huid gebakken witvis l Gebakken gamba’s l Zeekraal l Citrusdressing l Mesclun sla

    Kleine portie 15,95
  • Salade carpaccio

    15,95

    Carpaccio van runderlende l Truffelcrème l Parmezaanse kaas l Pijnboompitten l Rucola l Mesclun sla

    Supplement:Eendenleverkrullen + €4,50

    Kleine portie 13,50
  • Salade gerookte zalm

    17,95

    Gerookte zalmfilet l Haricot verts l Gekookt ei l Rode ui l Zwarte olijven l Citrusdressing l Mesclun sla

    Kleine portie 14,95
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Pomodori *

    7,50

    Tomatensoep l Italiaanse kruiden l Basilicum room

    Ook veganistisch of vegetarisch te bestellen

    * Vegetarisch
  • Uiensoep

    8,50

    Rijk gevulde bouillon van diverse ui-soorten | Brood gegratineerd met oude kaas

    Ook vegetarisch te bestellen

  • Groentebouillon

    7,50

    Wortel | Prei | Peterselie | Vermicelli | Soepballetjes

    Ook veganistisch te bestellen

  • Bisque

    11,50

    Bouillon van schaaldieren l Rauwe coquille l Tartaar van gamba l Zeekraal l

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Kabeljauwfilet

    29,95

    Op de huid gebakken kabeljauwfilet l Pastinaak l Venkel l Zeekraal l Tomatenolie

  • Zeebaars

    23,50

    Romige riso rosso l Sauce antiboise l Tomberry tomaat l Shanghai paksoi

  • Sliptongen

    23,50

    In roomboter gebakken sliptongen l Zeekraal l Remouladesaus l Citroen

    2 stuks: € 23,50
    3 stuks € 28,50

    19,50
  • Zalmfilet

    23,95

    Op de huid gebakken zalmfilet l Gepofte zoete aardappel l Zwarte knoflook l Gel van duindoornbes l Citrus l Saffraan

  • Gamba's

    22,50

    Gepelde gamba’s l Noodles l Chinese kool l Courgette l Paprika l Rode peper l Room

  • Visplateau

    32,50

    In roomboter gebakken sliptong | Op de huid gebakken zalmfilet | Gebakken coquille | Gepelde gamba | Kreeftenjus |

  • Plateau van de zee

    36,50

    Twee in roomboter gebakken sliptongen l Op de huid gebakken zalmfilet l Gebakken coquilles l Gepelde gamba’s l Vis van het seizoen l Zeekraal l Kreeftenjus l Remouladesaus l Citroen

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

Hoofdgerechten Vegetarisch en Veganistisch

Hoofdgerechten Vegetarisch en Veganistisch

Ook voor de vegetarische en veganistische eter is er bij ons genoeg keus
  • Tortellini - Vegetarisch *

    18,50

    Pasta gevuld met ricotta en spinazie l Verse spinazie l Citroengras l Cherrytomaat l Pijnboompit

    * Vegetarisch
  • Ravioli *

    19,50

    Pasta gevuld met bospaddenstoel l Brunoise van pompoen l Truffel roomsaus l Mizuna

    * Vegetarisch
  • FW Beyond Burger (Vegan) *

    21,50

    ‘Pretzel’ l Zoete ui l Tomatensalsa l Rucola l Twister frites l Vegan mayonaise

    * Vegetarisch
  • Sushi uramaki (vrijdag & zaterdag)

    37,50

    Alle sushi is huisgemaakt door Hotel Tilburg.

    Alléén te verkrijgen op vrijdag en zaterdag.

    • Uramaki ossenhaas (vier stuks) l Truffelcrème l Kataifi krokant
    • Uramaki zalm (vier stuks) l Mango l Limoendressing l Tobiko wasabi
    • Uramaki gamba (vier stuks) l Tempura l Unagi saus l Sriracha mayonaise
    • Uramaki tonijn (vier stuks) l Tartaar l Ponzu l Furikake l Wakamé l Foreleitjes
    • Uramaki coquille (vier stuks) l Gebrande coquille l Tobiko wasabi

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    29,50

    200 gram gegrilde biefstuk van de ossenhaas | Gebakken champignons | Gnocchi | Jus van truffel

    Supplement: Eendenlever: + € 5,25

  • Surf en turf

    29,50

    100 gram gegrilde tournedos l Gebakken coquille l Hele gebakken gamba l Saus van gerookte knoflook

  • Rib eye

    31,50

    250 gram gegrilde rib eye van rundvlees l Hasselback aardappel l Geserveerd met kruidenboter of saus naar keuze

  • Chateaubriand 'to share'

    36,50

    Mooiste stuk van de ossenhaas | Afkomstig uit Uruguay | +/- 500 gram van de grill | Getrancheerd | Geserveerd met een saus naar keuze

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

  • Trio van varken

    23,50

    Varkenshaasmedaillons | Buikspek | Gestoofde wang | Saus van rode port

  • Schnitzel

    18,95

    Gepaneerde varkensfilet | Citroen | Geserveerd met saus naar keuze

  • Mixed grill

    31,50

    100 gram gegrilde tournedos l Kipsaté l Sparerib l Varkenshaasmedaillon l Geserveerd met kruidenboter of met een saus naar keuze

  • Duo van eend

    24,95

    Combinatie van gebraden borst en bout l Licht pittige, zoete aardappel l Saus van sinaasappel

  • Hamburger

    21,50

    Brioche l Uitgebakken spek l Little Gem sla l Tomaat l Zoetzure saus l Twister frites l Mayonaise

  • Saté

    18,95

    Kipfilet | Pindasaus | Gebakken uitjes | Cassave kroepoek | Atjar

  • Kalfslever

    19,95

    200 gram gebakken kalfslever l Katenspek l Witte ui l Aceto balsamico stroop

  • Lamsrack

    25,95

    Rosé gebakken lamskotelet l Kruidenkorst van za’atar l Saus van rode wijn l Gekonfijte roseval aardappel

Sauzen: Champignon, Peper, Stroganoff, Bearnaise, Rode wijn, Rode port of La Trappe Blond.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden groenten en aardappelgarnituur. Eventuele extra porties garnituur kunt u bestellen bij gastheer of gastvrouw.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Choc-o-holic

    9,50

    Mousse van witte chocolade l Vloeibare kern van bosvruchtencoulis l Bosvruchten gel l Witte chocolade ijs

  • Dame blanche

    8,95

    Bol van witte chocolade | Vanille ijs | Cookie crumble | Warme chocolade saus | Slagroom

    Supplement: Advocaat + € 3,50

  • 'Gouden bekende'

    8,95

    Huisgemaakte cheesecake l Karamel cremeux l Karamel roomijs l Karamelsaus l Espuma van passievrucht l Crumble

  • Sorbet

    7,50

    Drie soorten sorbetijs l Verse fruitsalade l Sprite l Kletskop

  • Kaasplank

    11,95

    Vijf Internationale kaassoorten l Notenbrood l Pecannoten l Appelstroop l Gedroogd fruit

  • Schrobbeler

    8,50

    In Schrobbelèr gepocheerde appel l Luchtig schuim van Schrobbelèr l Merengue l Roomijs van yoghurt, walnoot en honing

  • Koffie of Thee Compleet

    7,50

    Variatie huisgemaakte zoetigheden l Koffie of thee naar keuze

Speciale koffie

Speciale koffie

Diverse speciale koffie's
  • Irish coffee

    7,50

    Jameson Irish Whiskey | Bruine basterdsuiker | Koffie | Slagroom

  • Spanish coffee

    7,50

    Licor 43 | Koffie | Slagroom

  • Schrobbelèr coffee

    7,50

    Tilburgs welbekende kruidenbitter | Koffie | Slagroom

  • Italian Coffee

    7,50

    Amaretto | Koffie | Slagroom

  • French Coffee

    7,50

    Grand Marnier Rouge | Koffie | Slagroom