Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte kaart

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Brood met smeersels

    6,50

    Luxe broodjes | Aioli | Groene kruidencrème | Zwarte olijventapenade

  • Carpaccio

    12,95

    Carpaccio van runderlende | Truffelcrème | Parmezaanse kaas | Pijnboompitten | Rucola

    Supplement: Eendenlever krullen: + € 3,95

  • Rib Eye

    13,50

    Gerookte rib eye van rundvlees l Knolselderij l Aceto balsamico stroop l Mizuna l Krokant van paddenstoel

  • Zalm

    13,95

    Tartaar van gerookte zalm l Panna cotta van yoghurt l Radijs l Komkommer l Olie van dille l Limoencrème l Tempura chips

  • Tonijn

    14,95

    Tataki van Yellowfin tonijn l Gember l Soja l Wakamé

  • Poké Bowl

    15,50

    Sushirijst l Rauwe zalm l Avocado l Wakamé l Komkommer l Mango l Edamame l Vinaigrette van ponzu

    Ook vegetarisch te bestellen €10,95

  • Geitenkaas *

    10,50

    Gerijpte geitenkaas l Walnoten l Granny Smith appel l Honing- mosterddressing

    * Vegetarisch
  • Sushi uramaki (vrijdag & zaterdag)

    16,50

    Uramaki ossenhaas (twee stuks) l Truffelcrème l Kataifi krokant

    Uramaki zalm (twee stuks) l Mango l Limoendressing l Tobiko wasabi

    Uramaki gamba (twee stuks) l Tempura l Unagi saus l Sriracha mayonaise

    Uramaki tonijn (twee stuks) l Tartaar l Ponzu l Furikake l Wakamé l Foreleitjes

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

  • Polenta – Vegetarisch *

    10,95

    Rozemarijn l Zoetzure pompoen l Bundelzwam l Zoete ui

    * Vegetarisch
  • Kalfswang

    13,95

    Zacht gegaarde kalfswang l Piccalilly l Schuim van cèpes l Krokante aardappel

  • Gamba’s

    14,95

    Gepelde gamba’s | Knoflookolie | Bosui | Rode peper

  • Coquille en buikspek

    15,50

    Combinatie van rauwe en gebakken coquille met gegrild buikspek l Crème van bloemkool l Paksoi l Edamame l

    Vinaigrette van vadouvan en sjalot

Salades

Salades

Geserveerd met Brood en boter
  • Caesar salade

    15,95

    Gegrilde maïskip | Uitgebakken spek | Gekookt ei | Sjalot | Little Gem sla | Croutons

    Kleine portie 12,95
  • Salade Val-dieu *

    15,95

    Lauwwarme, zachte abdijkaas l Walnoten l Honing- mosterd dressing l Mesclun sla

    * Vegetarisch
    Kleine portie 12,95
  • Salade van de Zee

    18,95

    Op de huid gebakken witvis l Gebakken gamba’s l Zeekraal l Citrusdressing l Mesclun sla

    Kleine portie 15,95
  • Salade carpaccio

    15,95

    Carpaccio van runderlende l Truffelcrème l Parmezaanse kaas l Pijnboompitten l Rucola l Mesclun sla

    Supplement:Eendenleverkrullen + € 3,95

    Kleine portie 13,50
  • Salade Niçoise

    17,95

    Keuze uit Yellowfin tonijn of gerookte zalm l Haricot verts l Gekookt ei l Rode ui l Zwarte olijven l Citrusdressing l Mesclun sla

    Kleine portie 14,95
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Pomodori *

    7,50

    Tomatensoep l Italiaanse kruiden l Basilicum room

    Ook veganistisch of vegetarisch te bestellen

    * Vegetarisch
  • Uiensoep

    8,50

    Rijk gevulde bouillon van diverse ui-soorten | Brood gegratineerd met oude kaas

    Ook vegetarisch te bestellen

  • Groentebouillon

    7,50

    Wortel | Prei | Peterselie | Vermicelli | Soepballetjes

    Ook veganistisch te bestellen

  • Bisque

    11,50

    Bouillon van schaaldieren l Rauwe coquille l Gepelde gamba l Zeekraal l Rouille

Hoofdgerechten Vis

Hoofdgerechten Vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Rode mulfilet

    23,50

    Krokant gebakken rode mulfilet l Parelcouscous met schaal- en schelpdieren l Kreeftenjus l Venkel

  • Kabeljauwfilet

    24,95

    Op de huid gebakken kabeljauwfilet l Pastinaak l Venkel l Zeekraal l Tomatenolie

  • Sliptongen

    23,95

    In roomboter gebakken sliptongen l Zeekraal l Remouladesaus l Citroen

    2 stuks: € 19,95
    3 stuks € 23,95

    19,50
  • Zalmfilet

    23,95

    Op de huid gebakken zalmfilet | Chantenay wortel | Crème van zoete aardappel | Beurre blanc | Groene kruiden olie

  • Gamba's

    22,50

    Gepelde gamba’s l Noodles l Chinese kool l Courgette l Paprika l Rode peper l Room

  • Visplateau

    28,95

    In roomboter gebakken sliptong | Op de huid gebakken zalmfilet | Gebakken coquille | Gepelde gamba | Kreeftenjus |

  • Plateau van de zee

    33,50

    Twee in roomboter gebakken sliptongen l Op de huid gebakken zalmfilet l Gebakken coquilles l Gepelde gamba’s l Vis van het seizoen l Zeekraal l Kreeftenjus l Remouladesaus l Citroen

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

Hoofdgerechten Vegetarisch en Veganistisch

Hoofdgerechten Vegetarisch en Veganistisch

Ook voor de vegetarische en veganistische eter is er bij ons genoeg keus
  • Pasta *

    16,50

    Conchiglie pasta l Courgette l Ricotta l Paprika l Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Ravioli *

    17,50

    Ravioli gevuld met spinazie l Bospaddenstoelen l Truffel roomsaus l Spinazie

    * Vegetarisch
  • FW Beyond Burger (Vegan) *

    19,50

    ‘Pretzel’ l Zoete ui l Tomatensalsa l Rucola l Twister frites l Vegan mayonaise

    * Vegetarisch
  • Sushi uramaki (vrijdag & zaterdag)

    29,50

    Alle sushi is huisgemaakt door Hotel Tilburg.

    Alléén te verkrijgen op vrijdag en zaterdag.

    • Uramaki ossenhaas (vier stuks) l Truffelcrème l Kataifi krokant
    • Uramaki zalm (vier stuks) l Mango l Limoendressing l Tobiko wasabi
    • Uramaki gamba (vier stuks) l Tempura l Unagi saus l Sriracha mayonaise
    • Uramaki tonijn (vier stuks) l Tartaar l Ponzu l Furikake l Wakamé l Foreleitjes
    • Uramaki coquille (vier stuks) l Gebrande coquille l Tobiko wasabi
    • Sashimi van zalm
    • Sashimi van tonijn
    • Torpedo garnalen
    • Butterfly garnalen

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    27,50

    200 gram gegrilde biefstuk van de ossenhaas | Gebakken champignons | Saus van La Trappe bier

    Supplement: Eendenlever: + € 4,50

  • Surf en turf

    27,95

    100 gram gegrilde tournedos l Gebakken coquille l Hele gebakken gamba l Saus van gerookte knoflook

  • Rib eye

    28,50

    250 gram gegrilde rib eye van rundvlees l Frites l Salade l Kruidenboter of saus naar keuze

  • Chateaubriand 'to share'

    29,50

    Mooiste stuk van de ossenhaas | Afkomstig uit Uruguay | +/- 500 gram van de grill | Getrancheerd | Geserveerd met een saus naar keuze

    Prijs is per persoon en serveren wij uitsluitend per twee personen.

  • Trio van varken

    21,50

    Varkenshaasmedaillons | Buikspek | Gestoofde wang | Saus van rode port

  • Schnitzel

    18,95

    Gepaneerde varkensfilet | Geroosterde citroen | Geserveerd met saus naar keuze

  • Mixed grill

    28,95

    100 gram gegrilde tournedos l Kipsaté l Sparerib l Varkenshaasmedaillon l Geserveerd met kruidenboter of met een saus naar keuze

  • Duo van eend

    24,95

    Combinatie van gebraden borst en bout | Crème van zoete aardappel | Saus van sinaasappel

  • Hamburger

    19,50

    Brioche | Uitgebakken spek | Little Gem sla | Tomaat | Zoetzure saus | Steakhouse frites

  • Saté

    18,95

    Kipfilet | Pindasaus | Gebakken uitjes | Cassave kroepoek | Atjar

  • Kalfslever

    19,95

    200 gram gebakken kalfslever l Katenspek l Witte ui l Aceto balsamico stroop

  • Lamsrack

    25,95

    Rosé gebakken lamskotelet l Kruidenkorst l Pommes Fondant l Saus van rode wijn

Sauzen: Champignon, Peper, Stroganoff, Bearnaise, Rode wijn, Rode port of La Trappe Blond.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden groenten en aardappelgarnituur. Eventuele extra porties garnituur kunt u bestellen bij gastheer of gastvrouw.

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Choc-o-holic

    9,50

    Mousse van witte chocolade l Vloeibare kern van bosvruchtencoulis l Bosvruchten gel l Witte chocolade ijs

  • Dame blanche

    8,95

    Bol van witte chocolade | Vanille ijs | Cookie crumble | Warme chocolade saus | Slagroom

    Supplement: Advocaat + € 3,50

  • Cheesecake

    8,95

    Huisgemaakte cheesecake met vanille en citroen l Hangop l Sorbet van mango l Salade van mango en passievrucht

  • Sorbet

    7,50

    Drie soorten sorbetijs l Verse fruitsalade l Sprite

  • Kaasplenkske

    11,95

    Vijf Internationale kaassoorten l Notenbrood l Pecannoten l Appelstroop l Gedroogd fruit

  • Schrobbeler

    8,50

    In Schrobbelèr gepocheerde peer l Yoghurt l Merengue l Roomijs van yoghurt en honing

  • Koffie of Thee Compleet

    7,50

    Diverse huisgemaakte zoetigheden | Koffie of thee naar keuze

Speciale koffie

Speciale koffie

Diverse speciale koffie's
  • Irish coffee

    7,50

    Jameson Irish Whiskey | Bruine basterdsuiker | Koffie | Slagroom

  • Spanish coffee

    7,50

    Licor 43 | Koffie | Slagroom

  • Schrobbelèr coffee

    7,50

    Tilburgs welbekende kruidenbitter | Koffie | Slagroom

  • Italian Coffee

    7,50

    Amaretto | Koffie | Slagroom

  • French Coffee

    7,50

    Grand Marnier Rouge | Koffie | Slagroom